Prisvärt över tid

Greenworks växtväggar bidrar med resurseffektiva och driftsäkra lösningar med lång livscykel. De flesta växter som Greenworks har planterat i tidigare års projekt sitter kvar och frodas.

Proaktiv skötsel för livskraftigt växtlandskap
Drottningatan Vasakronan, växtväggar utomhus, underhåll, Stockholm

Proaktiv skötsel för livskraftigt växtlandskap

Underhållet av Greenworks växtväggar är direkt kopplat till det botaniska urvalet, bevattningssystemet och ljusförhållandena.

Vi drivs av att skapa levande väggar som står kvar i decennier. Skötsel handlar för oss inte bara om att ansa och putsa växter, utan även om att proaktivt förstå hur växtväggen mår.

Istället för att, som vanligt förekommande bland aktörer inom skötsel, byta ut växter är vår inställning att långsiktigt skötselperspektiv för att skapa välutvecklade och livskraftiga växtlandskap ger en större botanisk upplevelse.

Fjärrövervakning ger driftsäkra system
Fjärrövervakning ger driftsäkra system

Fjärrövervakning ger driftsäkra system

Greenworks erbjuder fjärrövervakning av våra växtväggar som kontinuerligt samlar in information om näringsnivåer, vattenförbrukning, pH/EC samt fukt- och temperaturnivåer i rotsystem.

Med en rätt anpassad fjärrövervakning ökar kontrollen över växtväggens välmående och därmed får ni även en långsiktigt fördelaktig driftsekonomi.

Långtgående driftsgarantier
greenworks outdoor Ekosystemtjänster scaled 1

Långtgående driftsgarantier

Tack vare att vi känner oss väldigt trygga i kvaliteten och utfallet av vår proaktiva skötsel och fjärrövervakning när det kommer till våra växtväggars långsiktiga välmående och driftsäkerhet, kan vi även erbjuda långtgående garantier.

Detta för att du som kund ska kunna känna dig minst lika trygg i att våra vertikala trädgårdar kommer må lika bra imorgon som om tio år.

Kontakta oss för ditt projekt

Kontakta oss om ni har frågor

Ladda ner vår produktkatalog

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev