Bravida GreenHub, Stockholm

Var_Stockholm, Sweden
Kund_Bravida GreenHub
År_2023

Bildgalleri

Bravida GreenHub är ett koncept utvecklat av Bravida. Kunden initierade detta projekt med en tydlig vision: att skapa en unik plats som främjar välbefinnande, biologisk mångfald och en miljövänlig urban atmosfär, inspirerande för alla som upplever den.
I samarbete med Primaform och Bang Universe, kuraterade Greenworks både inomhus- och utomhusutrymmen med fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Resultatet är en plats som uppfyller kundens vision och lämnar ett bestående intryck på besökare.

Genom att integrera naturen i stadsmiljön skapar Bravida GreenHubs projekt en plats som inte bara gläder kunden utan också berikar livet för den omgivande miljön. Detta visionära projekt belyser potentialen att skapa inspirerande och hållbara utrymmen inom stadsområden. Bravida GreenHub står som bevis på den kreativa synergin mellan branschledare, med målet att utveckla detta projekt till ett replikerbart koncept och visa den positiva effekten av sådana samarbeten för att skapa en grönare och mer livlig urban miljö.

Mer som detta

Mobilia Malmö

Eden Hyllie

Arlanda airport

Kontakta oss för ditt projekt

Kontakta oss om ni har frågor

Ladda ner vårt produktkatalog

Få kostnadsfri prisuppskattning