• Växtväggar inomhus
 • Växtväggar utomhus
 • Underhåll och service
 • Prisvärt över tid

  Greenworks växtväggar bidrar med resurseffektiva och driftsäkra lösningar med lång livscykel. De flesta växter som Greenworks har planterat i tidigare års projekt sitter kvar och frodas.

  Proaktiv skötsel för livskraftigt växtlandskap

  Underhållet av Greenworks växtväggar är direkt kopplat till det botaniska urvalet, bevattningssystemet och ljusförhållandena. Vi drivs av att skapa levande väggar som står kvar i decennier. Skötsel handlar för oss inte bara om att ansa och putsa växter, utan även om att proaktivt förstå hur växtväggen mår. Istället för att, som vanligt förekommande bland aktörer inom skötsel, byta ut växter är vår inställning att långsiktigt skötselperspektiv för att skapa välutvecklade och livskraftiga växtlandskap ger en större botanisk upplevelse.

  Fjärrövervakning ger driftsäkra system

  Greenworks erbjuder fjärrövervakning av våra växtväggar som kontinuerligt samlar in information om näringsnivåer, vattenförbrukning, pH/EC samt fukt- och temperaturnivåer i rotsystem. Med en rätt anpassad fjärrövervakning ökar kontrollen över växtväggens välmående och därmed får ni även en långsiktigt fördelaktig driftsekonomi.

  Långtgående driftsgarantier

  Tack vare att vi känner oss väldigt trygga i kvaliteten och utfallet av vår proaktiva skötsel och fjärrövervakning när det kommer till våra växtväggars långsiktiga välmående och driftsäkerhet, kan vi även erbjuda långtgående garantier. Detta för att du som kund ska kunna känna dig minst lika trygg i att våra vertikala trädgårdar kommer må lika bra imorgon som om tio år.