Växtvägg som företagsskylt

Växtvägg som företagsskylt – är det möjligt?

Ja, visst är det möjligt att skapa en levande företagsskylt på en växtvägg. Det är ett lika tilltalande som anslående och överraskande sätt att skylta med företagets eller myndighetens namn och logga.

Och det kommer garanterat att fånga besökares uppmärksamhet och väcka deras nyfikenhet för er verksamhet.

Vill du att din växtvägg också ska fungera som en företagsskylt?

Med hjälp av skickliga designer så är möjligheterna oändliga att genom väl genomtänkta växtval och färgkombinationer väva in företags eller myndighetens namn och/eller logga/kommunvapen i designen.

Tänk dig sedan att den växtväggen är placerad i ditt konferensrum, i ditt kontorslandskap, i din reception eller på din fasad och fråga dig vilket intryck den skulle göra på dina besökare.

Troligtvis ett ganska så positivt intryck, eller vad tror du?

  • En kommun skulle t.ex. kunna välja att väva in kommunvapnet i grönskan om de anlägger en grön fasad på kommunhuset

Vi på Greenworks har omfattande erfarenhet av att skapa vackra, levande skyltar när vi anlägger olika former av växtväggar på ofentliga eller kommersiella byggnader. Rådfråga oss gärna om ditt projekt.

 

Växtvägg som företagsskylt – lika anslående inomhus som utomhus

Det är givetvis möjligt att utforma växtväggar som en företagsskyltar oavsett om du vill anlägga växtväggen ifråga inomhus eller utomhus.

Du kan alltid räkna med att en levande skylt, där företagets eller myndighetens namn har vävts in i designen på växtväggarna, är lika anslående inomhus som utomhus. Även om växtvalen varierar.

  • Utomhus måste växtvalet självklart anpassas för att klara klimatet i din klimatzon när man anlägger en levande företagsskylt på en utvändig växtvägg eller grön fasad
  • Om du vill skapa en levande företagsskylt på din fastighet så bör du dock tänka på vad detaljplanen och kommunens skyltpogram säger om hur och på vilket sätt man får skylta i stadsmiljön

 

Företagsskylt på taket istället för som en växtvägg

Kan man anlägga en företagsskylt på ett grönt tak istället för en växtvägg?

Ja, varför inte?

Det blir kanske som allra mest effektfullt om företaget eller myndigheten finns i en lägre byggnad med platt tak som är omgivet av högre byggnader som har utsikt över byggnadens tak.

  • Med noggran och väl genomtänkt design så kan ni erbjuda era grannar en spektakulär utsikt samtidigt som ni skyltar med att ni finns i deras omedelbara närhet
  • Om byggnaden är belägen i närheten av en flygplats, där taket kan ses från flygplanen, kan en företagsskylt på taket också vara ett smart alternativ för att väcka uppmärksamhet för företaget och dess produkter

 

Med Greenworks expertis kan din växtvägg bli en levande företagsskylt

Greenworks koncept är baserat på vårt intresse för hållbarhet i kombination med vår långa erfarenhet inom produktutveckling, avancerade tekniska lösningar och växtdesign.

  • Framgången bakom våra ofta spektakulära projekt bygger på högkvalitativ design kopplad till ny teknik
  • Vi har omfattande kunskap om växter och odlingszoner och vet vad som lämpar sig bäst att använda var i landet

Vi arbetar tillsammans med arkitekter, landskapsarkitekter och inredningsarkitekter för att skapa vertikal landskapsarkitektur och inredningsarkitektur i världsklass.

Tveka inte att kontakta oss när du vill få hjälp med att skapa en växtvägg som företagsskylt.

 

Läs mer om några av Greenworks tidigare spännande referensprojekt för olika arkitektkontor, fastighetsutvecklare, byggbolag, växtinredare och privatpersoner här!