Ledig tjänst – Växttekniker

Vi växer och söker en växttekniker till vårt team som kan ansvara för växtskötsel och plantering av nya projekt samt kalibrering av bevattningssystem!

VÄXTTEKNIKER
Omfattning: heltid
Anställningsform: tillsvidareanställning
Lön: fast månadslön
Körkort: B
Område: Stockholm, men uppdrag på annan ort förekommer

Om jobbet
Greenworks är en helhetsleverantör av olika typer av växtsystem med fokus på vertikala trädgårdar/växtväggar både inomhus och utomhus. Vi tar oss ann hela kedjan från den initiala projekteringen till den efterföljande skötseln av våra installationer.
Brinner du för växter, service, kvalitet, effektivitet? Är du samtidigt händig och tekniskt lagd, och gillar ett omväxlande och periodvis självständigt arbete? Vill du arbeta i ett innovativt mindre företag som präglas av ambitiösa mål, där din kompetens och engagemang är avgörande för vår gemensamma framgång? På Greenworks får du möjlighet att utvecklas och skaffa unika kunskaper tillsammans med kompetenta kollegor med högt engagemang som alla har ett gemensamt mål – att tillsammans skapa spännande sätt att integrera grönska i arkitekturen!

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för växtservice hos våra kunder (växtväggar och andra växtinstallationer)
• Ansvara för plantering och kalibrering av bevattning i nya projekt
• Vara ansiktet utåt och skapa goda relationer med våra kunder
• Vid behov assistera våra installatörer och utföra andra serviceärenden

Befattningsbeskrivning och kvalifikationer:
Vi växer och söker en växttekniker till vårt team som kan ansvara för växtskötsel och plantering av nya projekt samt kalibrering av bevattningssystem. Vi söker dig som har ett intresse för växter och som samtidigt är händig och tekniskt lagd som vid behov även kan assistera våra installatörer samt utföra andra serviceärenden. Du tycker om kundinteraktion och är lösningsorienterad med en positiv inställning.
Branscherfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du talar och förstår svenska och engelska och har B-körkort.

Skicka CV och ansökan till: info@greenworks.se
För ev. frågor ring: 08-229933 eller 076-0081880