Tekniska Museet

At Tekniska museet, innovation, interactivity and creativity are the starting points. The museum’s mission is to increase the interest in technology, mathematics and science in a playful way. Lomar architects was behind the concept for the new restaurant and the pub was Pontus Frithiof. It was a long concept phase and planning with several stakeholders involved. Greenworks was commissioned to create all living plant features in the new restaurant and the event. We built a large and a small plant wall, a moss roof with integrated pendant lighting and installed several of our Babylone plant luminaires in the dining room.

  • Project_Tekniska Museet new restaurant `Tekniska of Pontus`
  • What_Design, installation and maintenance of plant walls, suspended moss panels and plant fixtures Babylone
  • Where_Museiparken on Gärdet, Stockholm
  • Client_Tekniska Museet
  • Year_2017

Learn more about some of our exciting projects, covering various architectural offices, real estate developers, construction companies, plant decorators and private homeowners!