Länsförsäkringar

Greenworks was commissioned by ISS Plant Interior and Tenant & Partner to create a living wall for Länsförsäkringar. The wall was to be an eye-catcher with good acoustic properties. The vertical garden was installed right in the central courtyard, in the heart of the office. The colour of visible details aligned with the colour scale of the office in general. With rich fauna, a subdued colour scheme and an asymmetrical shape, this green wall became a natural eye-catcher within this bright and neat office space.

  • What_Installation of asymetric green wall
  • Where_Solna
  • Client_Tenant & Partner via ISS
  • Year_2016

Learn more about some of our exciting projects, covering various architectural offices, real estate developers, construction companies, plant decorators and private homeowners!